Wienerkorv med rostade rotsakermed äpple, senap och persilja

(0 st) Mitt betyg: 0

Wienerkorv med rostade rotsakermed äpple, senap och persilja

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pkt Gøl wienerkorv och/eller röde pölser
  • 2 st gul lök
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 1 st stort höstäpple
  • 2 st bakpotatisar (klyftade)
  • 2 st morötter
  • 1 st palsternacka
  • 75 g rotselleri
  • 0,5 tsk matolja
  • 3 kvistar timjan
  • salt och peppar
  • hackad persilja
Skriv ut recept

Röde pölser gör måltiden färgglad. Servera en vacker höstmiddag med potatis, korv och rotsaker på gammaldags vis med en tvist av äpple.


Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.

Grovhacka rotsaker, lök, potatis och klyfta äpplet.

Olja in, salta och peppra och baka mitt i ugnen i ca 40 minuter tillsammans med örter och vitlök.

Servera allting tillsammans med en senap du gillar.