Mini ugnspannkakamed spenat och keso till röde pölser

(1 st) Mitt betyg: 0

Mini ugnspannkakamed spenat och keso till röde pölser

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

Pannkakssmet
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 4 dl mjölk
  • 3 st ägg
Fyllning
  • 50 g bladspenat
  • 200 g keso
  • 50 g cheddarost, riven
Skriv ut recept

Pannkaka är både enkelt och uppskattat av hela familjen! Har du testat pannkaksmuffins?

 


Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Häll ner mjöl och salt i en bunke. Vispa ner mjölk, lite i taget växelvis med äggen. Blanda till en slät smet och låt svälla i 10 minuter.
  3. Smörj en muffinsform med olja. Tillsätt smeten och toppa med bladspenat och keso fördelat över muffisarna. Avsluta med att strö över riven ost. Grädda i mitten av ugnen i ca. 15 minuter.
  4. Koka korven enligt beskrivningen på förpackningen. Servera muffisarna med nykokt korv och gärna en krispig sallad.

 


Tips

Servera gärna med en god sallad och vinägrett.

Variera fyllningen med det som du gillar eller har hemma. T.ex. riven ost, bacon och hackad broccoli.