Krispiga grönsaker, nudlar och sriracha mayomed röda pölser

(0 st) Mitt betyg: 0

Krispiga grönsaker, nudlar och sriracha mayomed röda pölser

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pkt GØL röda hot dog pölser
  • 200 g risnudlar
  • 1 st morot
  • ½ st gurka
  • 1 st gemsallad eller strimlad vitkål
  • 1 st röd chili, tunna skivor
  • 3 msk grovhackad koriander
  • 1 st lime
Srirachamajonnäs
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk srirachasås
  • 1 msk japansk soja
Skriv ut recept

 

 


Gör så här

  1. Koka korven enligt beskrivningen på förpackningen.
  2. Tillaga nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skala och strimla moroten med en julienne skärare eller strimla fint med en kniv. Skär gurkan i tunna skivor. Plocka, skölj och dela salladen i grova bitar. Lägg upp nudlar med grönsaker, örter, lime och korv i fyra portionsskålar.

  3. Blanda samman alla ingredienser till majonnäsen och servera vid sidan av.


Tips

Servera gärna med picklad rödlök.