Kvalitet på bordet sedan 1934

Om GØL

GØär en älskad klassiker bland korv- och salamientusiaster. GØL är för många en självklarhet under årets alla tillställningar - till vardags och till fest.

Slaktaren Jørgen B. Jensen byggde sin fabrik 1934 i den lilla byn Gjøl vid Limfjorden. Därav namnet GØL. 1966 byggde han en större fabrik och flyttade till Svenstrup, eftersom fler och fler började efterfråga Jensen's kvaliteskorvar. Och det är i denna fabrik som vi än idag tillagar våra produkter - helt enligt slaktare Jensen's traditioner. 

Våra kvalitetsprodukter kännetecknas av hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet. Den välkända GØL-vikingen symboliserar GØLs styrka och kraft. 

GØL KORV

GØL korv är ett genuint hantverk och tillagas enligt stolta traditioner sedan starten 1934

I över 80 år har vi tillagat våra korvar med omsorg och kunskap. Den höga kvaliteten, det gedigna hantverket och den höga kötthalten är något som kännetecknar GØL - oavsett smak, storlek eller form. I Danmark är korv "hjälten på bordet" och det är därför extra viktigt för oss att den smakar sådär himmelskt gott. 

GØL SALAMI

GØL salami är känd för den goda smaken, den höga kötthalten och det gedigna hantverket. 

En riktigt fin salami måste få tid. Tid att mogna och bli sådär god och smakrik som en äkta GØL salami. För att få den där perfekta balansen mellan smak och konsistens krävs tålamod och ett riktigt hantverk. 

Vår salami lufttorkas därför under lång, lång tid. Den temperaturtestas och smaktestas. Och den är inte färdig förrän vår salamimästare säger att den är det. GØL salami finns i en mängd olika smaker, både som skivad och i bit. Men salami är så mycket mer än bara ett pålägg på smörgåsen. Det finns nästan oändliga möjligheter att äta denna godbit. Testa och hitta din favorit! 

GØL SNACKS

GØL snacks är små munsbitar, färska och färdiga att njuta lite varsomhelst. 

Ingen framgång utan misstag brukar man säga. "Misstaget" var att ta tillvara på de fina och överblivna bitarna från vår salami. De tunna skivorna gjordes sedan om till välkända former, avlånga och runt räfflade. Våra GØL snacks är en perfekt ersättare i godis- eller chipsskålen och passar utmärkt i bilen, på utflykten, i baren, i TV-soffan, eller ja... lite varsomhelst! 

GØL är ett varumärke som ägs och drivs av Danish Crown. 

Läs mer om Danish Crown här! 

Sammanfattningsvis är GØL en del av Danish Crown.

Ett annat starkt varumärke som är medlem i Danish Crown familjen är Tulip. Gemensamt är att alltid leverera bra mat av hög kvalitet och god smak.