GØL Korv

Vi är stolta över våra långa traditioner av korvtillverkning!

Vår GØL korv, som du hittar i butikerna, produceras i vår nordjyske korvfabrik i Svenstrup i Nordjylland. Här tillverkar våra skickliga korvmakare flera tusen korvar dagligen, enligt stolta hantverkstraditioner.

Det har vi gjort sedan 1934, då grundaren av Pølsefabrikken GØL, Jørgen B. Jensen, började tillverka korv i den lilla fiskebyn Gjøl vid Limfjorden och senare i Svenstrup nära Aalborg.

GØL-korvar är gjorda av bra råvaror och styckningsdelar, som enligt oss är de bästa kvalitetsmässigt, och ger de bästa korvarna. Vi använder alltid enbart naturtarm då det för oss är en kvalitetsstämpel som ger korven den rätta twisten. Våra GØL-korvar är kryddade med våra egna kryddblandningar och röks försiktigt över bokflis.

Läs mer om GØLs historia här.

GØL fabrikken - historie

Idag har vi ett brett sortiment av GØL-korv.

Vi erbjuder både klassiska matlagningskorvar som GØL Röde pölser och Wienerkorv samt klassiska pann- och grillkorvar som GØL Cabanossy och Bratwurst, som med sin milda och lätt kryddiga smak passar hela familjen, och som passar perfekt till korv med bröd, grill eller läckra grytor.

Vi har underbara kryddiga korvar som passar till brunch, tapas eller den enkla vardagsmiddagen. Dessutom erbjuder vi korv i olika smaker, som krämiga ostkorvar och kryddiga eller kryddiga sommarvarianter, som passar perfekt för de varma sommarkvällarna och kul med vänner och familj.

Du kan se hela vårt sortiment här.

Korv grill