![](/media/215632/receptbild-1x1.jpg?center=0.68333333333333335,0.46666666666666667&mode=crop&width=480&height=480&rnd=132817234390000000)
Pölser-stjärnormed potatismos
- 20 min
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pkt GØL Hot dog pölser
- 1 st ägg
- 120 g kokt potatis
- riven mozarella
- persilja
- gräslök
- salt och peppar
Gör så här
Skala och koka potatis. Mosa sedan den kokta potatisen med ägg, hackad persilja, gräslök och salt och peppar.
Skär korven i halvor, och gör ett ¾ snitt i mitten genom varje halva. Tryck in en tandpetare så att snittet delar sig i ett
Placera och forma på en plåt med bakplåtspapper.
Fyll varje korvstjärna med potatismos. Toppa med riven mozarella.
In med plåten i ugn i ca 10 minuter, på 200 grader.
Obs! Glöm inte att ta bort tandpetaren innan servering.